social media

social media is een unieke kans om gratis (en gericht) met jouw doelgroep in contact te treden. ik adviseer over het nut en de mogelijkheden van social media voor jouw bedrijf en de wisselwerking met jouw website.

"volg ons nu ook op..."

steeds meer bedrijven schreeuwen van de daken over hun aanwezigheid op twitter, facebook en linkedin, maar dit heeft vaak een 'spam-achtig' karakter. ik adviseer bedrijven over hoe zij hun doelgroep effectief kunnen bereiken met social media, door te kijken naar zaken als informatiebehoefte, tone-of-voice, berichtfrequentie en het creëren van een persoonlijk karakter.

het nut van social media

social media is een uniek medium om een buzz rondom een merk of product te creëren, of om te gebruiken voor personal branding. voor sommige bedrijven is social media daarom van ondergeschikt belang, denk bijvoorbeeld aan (bepaalde) b2b organisaties of niche markten.

jouw website en social media

het lijkt erg arbeidsintensief om naast je website ook je social media kanalen up-to-date te houden, maar er kan een bijzondere synergie onstaan. ookal is er altijd sprake van overlap in doelgroep: ieder medium heeft zijn eigen groep veelgebruikers en ieder medium heeft unieke contact mogelijkheden. die ene twitteraar die via facebook op jouw website terecht komt en een product koopt, heeft slechts de inspanning van 2 berichten gekost!

social media strategie

een social media strategie is een onderdeel van de algemene webstrategie. wil je weten wat social media voor jouw bedrijf, product, persoon of website kan doen? of hoe je social media effectiever kunt inzetten? neem dan vrijblijvend contact met me op.